Sustainable stories

Sustainable stories – hvad mener vi med det?

Bæredygtighed er en svær størrelse, men i Skøtt Studio har vi udviklet en række retningslinjer for, hvordan vi arbejder med den grønne agenda.

Udgangspunktet er cirkulær økonomi, og vi har tre fokusområder:

Genanvend ressourcer
Cirkulære forsyninger
Lokale samarbejdspartnere

Vores tilknytning til Compas Hedensted gør det muligt at arbejde med den cirkulære økonomi på en håndgribelig måde. Samtidig har vi et partnerfællesskab og en grøn vidensbank i ryggen, der understøtter vores arbejde.

Bæredygtighed rent praktisk

Men hvad betyder de flotte ord i virkeligheden – hvordan arbejder vi rent praktisk med bæredygtighed?

Det gør vi på flere måder.

Har vi en stylingopgave, fx styling af Grøn Gade for Kolding Kommune, arbejder vi først og fremmest med at genanvende de ressourcer, kunden i forvejen har til rådighed. Hvordan kan vi bruge det, der allerede er, så vi undgår for mange nyindkøb?

Er der tale om en indretningsopgave, fx indretning af udemiljøet hos IT-Minds, samarbejder vi med lokale partnere, der har fokus på gode og bæredygtige råvarer.

Står vi med en kunde, der har ekstra fokus på den bæredygtige vinkel, fx Hedensted kommune, tilbyder vi cirkulære forsyninger i form af møbler og miljøer produceret af TrÆls. Her kan alle materialer spores, ligesom de efterfølgende kan genanvendes i nye opstillinger hos nye kunder.

Kontakt os – så uddyber vi gerne

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed, så tøv ikke med at kontakte os.

Har du et specifikt projekt, hvor du tænker, at en bæredygtig indretning eller styling, vil være prikken over i’et, så lad os fortælle, hvad vi kan gøre for dig.

Mulighederne er mange og vi har en række dygtige samarbejdspartnere i ryggen.