Om Skøtt Studio

Skøtt Studio – sustainable stories

Siden 2014 har vi – Mettemaje Skøtt og Camilla Skøtt – arbejdet sammen i et univers af boligreportager, livsstilsartikler og design i virksomheden A little story. Indholdet her er primært rettet mod den private forbruger, men med tiden tjekkede private virksomheder, offentlige institutioner og kommuner alligevel ind på kundelisten. Ingen af dem passede dog ind i den verden, vi havde skabt i A little story.

Derfor besluttede vi i 2019 at starte Skøtt Studio.

I Skøtt Studio er omdrejningspunktet kommunikation og design. Præcis som det også er i A little story – her er det bare B2B, det handler om. Samtidig er der kommet et helt nyt fokusområde indover vores arbejde, nemlig cirkulær økonomi og bæredygtighed.

Den bæredygtige vinkel har ligget latent i vores arbejde siden 2014, men i Skøtt Studio har vi givet os selv mulighed for at arbejde intensivt med cirkulær økonomi.

Ét team – mange kompetencer

Camilla er uddannet Cand. Design fra Designskolen Kolding, mens Mettemaje er Dramaturg fra Aarhus Universitet samt Jounalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Til sammen gør det os til et stærkt team, der i kraft af vores kompetencer favner bredt.

Vi arbejder altid på at blive bedre, er ikke blege for at tage imod en udfordring og vi elsker at samarbejde med dygtige mennesker om nye projekter.

En del af Compas

Vi betegner os selv som seriøse og nysgerrige iværksættere, og vores primære mål er hele tiden at lære, udvikle og gøre det godt.

Som en del af vores rejse i cirkulær økonomi, har vi en fast plads i det cirkulære iværksætterfællesskab Compas Hedensted. Compas er et fyrtårn for cirkulær økonomi, og her finder vi bæredygtige partnerskaber, en grøn agenda, viden og værksted til at udbygge vores egen produktion.

Vil du vide mere, så tøv ikke med at kontakte os.