Cirkulær økonomi

Cirkulær økonomi – et samarbejde med TrÆls

Det er kendt viden, at man løfter bedre i fællesskab, og derfor har vi indrettet Skøtt Studio, så der er plads til samarbejdspartnere. En af vores faste medspillere er virksomheden TrÆls, der som os holder til i Compas Hedensted.

TrÆls udvikler og producerer bæredygtige produkter til messer, arrangementer, festivaler, events, udstillinger og lignende. Produkterne er tilgængelige både som salg og udlejning, hvilket ligger godt i spænd med vores bæredygtige tankegang, og så har TrÆls ét særligt plus, som vi ikke kan få armene ned over:

De genanvender ressourcer. Ikke nok med det. De kan fortælle præcis, hvor ressourcerne stammer fra.

Bæredygtig messe eller cirkulært event?

Vil du have en messestand, der er lidt udover det sædvanlige? Eller har du et arrangement i den cirkulære økonomis tegn? Måske er bæredygtighed bare en naturlig del af alt, hvad din virksomhed foretager sig?

Skøtt Studio hjælper dig med at sammensætte de helt rigtige produkter fra TrÆls, vi sørger for at det bliver sat op og vi skaber en æstetisk tråd med afsluttende styling. Vi håndterer processen fra start til slut, så du kan koncentrere dig om dit arrangement.